Despre noi

Cort de nunta
Cort de nunta
Cort de nunta
Cort de nunta
Cort de nunta
Cort de nunta

Complexul de Evenimente CASA MOTEASCA este locul perfect pentru a transforma visele dumnevoastra in realitate, locul unde evenimentele si momentele importante din viata fiecaruia pot deveni unice.

Complexul de Evenimente CASA MOTEASCA este amplasat intr-o ambianta si un cadru deosebit, care sa va reprezinte si de care sa va amintiti cu drag.

Cortul de nunta reprezinta locul unde evenimentele de lux au o noua dimensiune, locul unde fiecare invitat este tratat asemenea unui VIP. Grija pentru detalii si materiale de cea mai buna calitate folosite la realizrea cortului, o veti regasi in modul in care am conceput si decorat spațiul, care aminteste de stilul modern. Cortul de nunta este un spatiu ce emana eleganta, este conectat la ultimele tendinte din moda si design, dar surpriza o constitue stilul cameleonic al locatiei, prin faptul ca permite sa fie personalizata conform cerintelor oricarui tip de eveniment. Aceasta caracteristica principala a spatiului interior al cortului îl face să fie perfect adaptabil oricarui eveniment și îl face sa fie unica locatie de acest gen din Turda.

Cortul de nunta este situat in comuna Mihai Viteazu, sat Cornesti, judetul Cluj (DN 75), la 8 km de Turda, 35 km de Cluj Napoca, 15 km de Campia Turzii, 30 km de Aiud, intr-o zona linistita si inconjurata de verdeata.

Te invitam sa descoperi secretul unei petreceri de neuitat, alaturi de o echipa de oameni sufletisti si in acelasi timp buni profesionisti.

Oferim

  • Personal de servire instruit de calitate
  • Preparate meniuri alese cu grija; modern si traditional pregatite de bucatari priceputi in bucataria proprie

Asiguram

  • Mese rotunde de 10-12 persoane
  • Posibilitatea cazarii invitatiilor in pensiunea CASA MOTEASCA
  • Posibilitate de relaxare la piscina
  • Sisteme ventilatie
Marturiile clientilor nostri